неделя, 3 януари 2016 г.

Happy New Year!

Честита Нова Година! Пожелавам на всички голям път или малък път. Пожелавам всеки да вижда знаците по пътищата, които ще извърви или по които вече върви. Ако няма знаци по пътя, значи не е правилният път.

Тъй като ми е писнало да пожелавам здраве и никой да не мисли за здравето си, ще пожелая всеки да държи здравето си в ръце, защото здравето първо и единствено е отговорност на всеки, който мисли за него.

Писнало ми е да пожелавам и да чувам за щастие, затова ще пожелая на всеки да си отвори очите за щастието, което може да се види навсякъде, стига да имаш разбиране за това.

Писнало ми е да пожелавам любов и затова ще пожелая на всички да виждат любовта, да усещат любовта, да говорят за любовта, но не само у/от/за хората, защото тя е енергията на реалността. Пожелавам на всички да обичат себе си, защото това ще ги е приближило до истинската им същност. Без вина, несигурност и страх. Защото ако не обичаш себе си, няма начин да обичаш някой или нещо друго. Отново няма да имаш разбирането за любовта. Другото е егоизъм, преоблечен като любов.

Пожелавам и на всички най-после да предизвикат себе си в живота, за да "им се случи нещо интересно", защото интересните неща се случват на онези, които ги търсят по един или друг начин. Успех на всички във всичко, дори и в неуспехите, защото неуспехите също са успехи, ако можем да ги погледнем от друг по-различен ъгъл.

Няма коментари:

Публикуване на коментар